mandag den 4. juni 2012

...og mødte Søren...skildpadde!

Hip som hap...

Argh, det er vist ikke helt sådan, Halfdans gode gamle børnesang om mariehønen er... men nu var det en skildpadde, der var ønsket. Alberte skulle i dag til fødselsdag i dagplejen, så mutti her har haft gang i hæklenålen, så Caroline kunne få en af hver af disse noget skeløjet dyr - men ikke alle kan være lige perfekte. Jeg synes måske i virkeligheden, de får lidt mere personlighed ved at være lidt skæve!2 kommentarer:

 1. Sjovt, den skildpadde er jeg også ved at lave :) De er altså så søde de dyr. Caroline er en rigtig heldig pige! Jeg er også i gang med at lave giraffen - den mangler kun pletter og øjne, men det er som om jeg ikke er så god til at få afsluttet et projekt før jeg går i gang med det næste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, ufærdige projekter kender jeg alt for godt til... Forsøger at lave aftaler med mig selv, hvilket er nemt nok, det er at overholde dem, der er problemet.

   Giraffen står helt klart også på sommerens hækleliste, men inden skal lige hækles et par vimpler (barselsgaver). Og så ligger der stof i en pose til nederdel (str. 98) og forhåbentlig også en sommerkjole - ville være super at få lavet, inden hun vokser ud af mønsteret!

   Glæder mig til at se giraffen, sender du ikke et billede? Jeg overvejede både med skildpadden og giraffen at finde nogle firkantede knapper og sy på som pletter.

   Slet

Tak, fordi du gav dig tid til at kommentere på mit indlæg - det sætter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...