lørdag den 14. juli 2012

Fisk...


Vi startede ferien med at køre en tur til Snaptun for at fange krabber - det var en kæmpe succes. De efterfølgende dage hang Alberte hen over armlænet på lænestolen i stuen, med en tilfældig fundet snor, der simulerede fiskestang/krabbefanger og forsøgte på bedste vis at fange, de ikke eksisterende smådyr på bunden af trægulvet. Så i aftes kreerede jeg denne fisk efter opskrift fra denne blog Haxan Sytant - det er så dejlig, når folk deler, og det, de deler, er til at forstå :)

Så fisken er nu pålimet en magnet og venter blot på fiskestangen - og resten af fiskene, jeg er nu ikke helt sikker på, det er en stimefisk, men måske mere en "Mig i mine TO venner svømmer lige en tur her forbi!" :)

7 kommentarer:

 1. Åh hvor er det en fin fisk Christina:-) Også med tilhørende stang:-) SÅ skønt

  SvarSlet
 2. Tak, det er en kæmpe succes, så nu er endnu en fisk kommet til 'stimen'. Manden mener, jeg skal lave krabber, datteren krokodiller...

  SvarSlet
 3. Rigtig god idé og din fisk er virkelig fin.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have... Det har været sommerens bedste legetøj. Så nu vil hun (datteren) have en ål og en trompet, som er en tuba - for sådan nogle fanger Peter Pedal (ja fantasien fejler bestemt intet)!

   Slet
 4. Du er for sej... Knus Sussanne

  SvarSlet

Tak, fordi du gav dig tid til at kommentere på mit indlæg - det sætter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...